Over ons

De stichting Vrienden van Nieuw Spraeland is opgericht op 1 juli 1993 en is statutair gevestigd in de gemeente Tilburg. Wij zetten ons in voor wetenschappelijk onderzoek naar zorg aan mensen met een verstandelijke beperking en psychische en/of gedragsproblematiek. We stimuleren dit onderzoek met financiële ondersteuning aan personen en instellingen.

Bestuur

Het bestuur van stichting Vrienden van Nieuw Spraeland bestaat uit:

  • mw G.C.J. Heerkens – Brunschot, secretaris
  • drs J.G.P. Nauts
  • drs H.J. Nieuwenhuizen, voorzitter
  • mw M.J. Wisznievski, penningmeester

Bestuursleden werken pro deo en betalen zelf hun reiskosten. De vergaderkosten komen voor rekening van de stichting.

Jaarverslagen

Beleidsplan

Statuten

Privacy

De bescherming van de privacy van onze donateurs vinden wij belangrijk en daarom gaan wij uiteraard zorgvuldig om met uw gegevens. We verwerken niet meer gegevens dan absoluut noodzakelijk en gaan er strikt vertrouwelijk mee om.  Voor ons volledige Privacy Protocol lees verder : 2018 mei privacyprotocol

Feedback- en klachtenregeling

De Stichting Vrienden van Nieuw Spraeland doet haar uiterste best om donateurs en andere betrokkenen zo goed mogelijk van dienst te zijn. Toch is het mogelijk dat er zaken fout gaan of niet zoals afgesproken. Hebt u kritiek of suggesties voor verbeteringen? Laat het ons weten. Wij hopen in dat geval in een gesprek tot een oplossing te komen. Daarnaast is het mogelijk om gebruik te maken van de klachtenregeling.

Klachtenregeling voor donateurs van de Stichting Vrienden van Nieuw Spraeland

Feedback -en klachtenregeling van de Stichting Vrienden van Nieuw Spraeland 

© 2021 - Stichting Vrienden van Nieuw Spraeland
Naar boven