Nieuwe website!

Beste mensen, lieve vrienden van Nieuw Spraeland,

Met gepaste trots presenteren wij hier de nieuwe website van de Stichting Vrienden van Nieuw Spraeland. Wat enkele jaren geleden louter begon als verplichting vanuit de belastingdienst: “goede doelen moesten transparanter worden en op internet om hun ANBI status te behouden”, groeide uit tot een portaal dat  steeds meer vrienden op bezoek kreeg.

Dat vraagt ook om een aantal eigentijdse aanpassingen.  Zo kregen wij de feedback dat onze oude website in het huidige beeldtijdperk een beetje saai was met wel heel veel tekst. De nieuwe site biedt ons de mogelijkheid om met foto’s en filmpjes te plaatsen. Ook op het technische vlak zijn aanpassingen noodzakelijk. Steeds meer mensen gebruiken tablet en smartphone. Om de navigatie en leesbaarheid van de website goed te houden , zijn daarom de benodigde aanpassingen gedaan.

Tenslotte ontstond de behoefte aan een meer gebruikersvriendelijke donatiemodule. Voorheen werd het van groot belang geacht om met een formulier veel informatie vast te leggen van donateurs waar je dan later bij fondswervende activiteiten een beroep op kon doen. Wij zijn natuurlijk nog steeds blij met de vrienden die ons periodiek ondersteunen met een gift, maar daarnaast is er ook een groep mensen die snel en wellicht eenmalig een donatie willen doen als zij in de (social) media een bericht zien dat hen aanspreekt.  Daarom hebben we op de website en op de facebookpagina van de stichting nu ook de donatiemodule van Geef.nl staan waarmee het mogelijk is om direct via ideal of creditcard een donatie te doen. Wij hopen natuurlijk dat dit bij gaat dragen aan nog meer ke mooie projecten om kennis te ontwikkelen en  kennis te delen in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking.

Henry Nieuwenhuizen


Terug naar blog overzicht
© 2024 - Stichting Vrienden van Nieuw Spraeland
Naar boven